به گزارش ایسنا، علی مطهری، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، در گردهمایی حامیان دولت تدبیر و امید در زنجان با بیان اینکه موضوع رابطه با آمریکا نباید منجر به فراموش شدن آرمانهای انقلاب شود، خاطرنشان کرد: رابطه با آمریکا تابو نیست و این امر یک فرضیه اشتباه است؛ چرا که انقلاب اسلامی زمانی به خطر میافتد که ما از آرمانهای خود دست بکشیم. مطهري در ادامه افزود: عملکرد دولت یازدهم در حوزه سیاست خارجی قطعا موفق بود و این دولت توانسته است ایران را از انزوا خارج و ایرانهراسی را در دنیا کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر باید راه طی شده را مرور و ضعف و قوتهای دولت یازدهم را بررسی کرد، افزود: توجه به این مسئله که صلاح یک دولت در ساختار نظام است یا شخصیتهای آن، میتواند در اداره یک کشور کمکحال باشد. شهید مطهری نیز بر این امر که سازمان صالح و ساختار درست یک اجتماع و حکومت مهمتر از خود شخصیتها است، تاکید میکند. هر مقدار که ما رهبران خوب داشته باشیم اگر سازمان و نظام خوبی نداشته باشیم نمیتوانیم به مقاصد خود دست یابیم.
وی با بیان اینکه امروز وقتی شاهد تکرار برخی کارشکنیها در جامعه هستیم، کمکم به این موضوع فکر میکنیم که ساختار جامعه ما دچار مشکل است که این فسادها مدام تکرار میشود و اصلاحات اجتماعی به سختی انجام میگیرد، اظهار کرد: دغدغه دیگر، نبود وحدت و همبستگی است که هر چه از عمر انقلاب اسلامی میگذرد از خلوص نیتها کم و بر اختلافها افزوده شده و قدرتطلبی و قدرتپرستی جایگزین خلوص نیت افراد میشود.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه زمانی که اصلاحگراها روی کار میآیند، جبهه مقابل به هر شکلی برای آن مشکل ایجاد و آن را میکوبد، افزود: بیشک، تفرقه یکی از عوامل انقراض جوامع بشری است که در قرآنکریم نیز به این مهم اشاره شده است که ظلم، فساد اخلاقی، ترک امر به معروف و نهی از منکر و تفرق جامعه را به هلاکت میکشاند.
وی با بیان اینکه برای سنجش هر فعالیتی نیاز به یک معیار است و معیار سنجش و عملکرد دولتها در نظام اسلامی، همان شعار اولیه انقلاب است، تصریح کرد: در سیاستهای داخلی و خارجی و عملکرد اقتصادی، این شعار قابل مشاهده و اندازهگیری است. دولت یازدهم قطعا موفق بوده و توانسته ایران را از انزوا خارج و ایرانهراسی در دنیا را کاهش دهد.
مطهری با اشاره به اینکه به نظر میرسد دولت در حوزه سیاست داخلی به توفیق چندانی دست نیافته که برخی از این موارد را میتوان در مورد مسائلی چون روزنامه یالثارات و قضیه کنسرتها مشاهده کرد افزود: معتقدیم دولت باید در مقابل این تکرویها بایستد، اسلام تکلیف موسیقی را مشخص کرده است، لذا اظهارنظر برخی در این مورد محلی از اعراب ندارد. همچنین در مسئله مطبوعات، دادستان برخلاف تصمیم هیات نظارت بر مطبوعات در خصوص تخلف روزنامه یالثارات برخورد کرد.
وی با یادآوری اینکه دولت باید به وعدههایی که به مردم داده است عمل کند، خاطرنشان کرد: دولت بالاخره وعدههایی را در قالب شعارهایی به مردم داده است که معتقدیم خوب به این شعارها عمل نکرده و برخورد خوبی نیز با منتقدان نداشته است. نباید فراموش کنیم که قانونشکنی و قانونگریزی مشکل اصلی دولت سابق بود، این در حالی است که دولت روحانی قانونگرا است و لوایحی که به مجلس شورای اسلامی ارائه میشود کمتر با قانون مغایر است.
نظر شما